an online Instagram web viewer
  • interior.industry
    Interior Industry
    @interior.industry

Photos and videos by @interior.industry on instagram

Images and videos posted by #interior.industry

A very light shade of blue, ”Silver Dusk” is perfect for a room where you will prefer a calm and light feeling and where you can relax all day. This shade goes very well with light colored neutrals and with light green.
—————————————————
#interior #interiordesign #design#architecture #home #кухни #дизайн #интерьер #дизайнпроект #дизайнкухни #декор #арт#артдизайн #скандинавскийстиль #скандинавскийинтерьер #меблі #roomer #дизайнинтерьера#декор #scandinavianstyle #scandinaviandesign #scandinavianhome #scandinavianinteriors
A very light shade of blue, ”Silver Dusk” is perfect for a room where you will prefer a calm and light feeling and where you can relax all day. This shade goes very well with light colored neutrals and with light green. ————————————————— #interior #interiordesign #design#architecture #home #кухни #дизайн #интерьер #дизайнпроект #дизайнкухни #декор #арт#артдизайн #скандинавскийстиль #скандинавскийинтерьер #меблі #roomer #дизайнинтерьера#декор #scandinavianstyle #scandinaviandesign #scandinavianhome #scandinavianinteriors
This house was designed by Neuman Hayner,  for a family of four. Two cubes separated by a passage combine into an “L” shaped house. The front cube, of double height space, holds the public areas: entrance, living room, kitchen, dining room (all on the ground floor) and a study on the first floor. The passage, 4 meters wide, continues the patio, which is the center of the house, and separates the public wing and the private wing. The rear cube, (the private wing) has 3 floors: The ground floor holds a living room, two children rooms, a laundry room and a guests w.c. The 1st floor holds the master bedroom, and a bridge passage to the library (on the front cube). The basement is well lightened and ventilated by a large patio, and holds a guest’s room, a safe room, and a storage room.
The bridge “casts a shadow” on the ground floor, enhanced by a 120 cm wide concrete strip. The kitchen island aligns accordingly. The bridge is composed of white pine wood, and continues as a strip into the master bedroom and the adjacent open bathroom, with concrete flooring on both sides. The tree barks cover the front yard,  are also used in the passage and enhance the concrete strip. The swimming pool is covered by marblite and flows into a waterfall towards the bamboo trees. Dry bamboo is used as railings and outdoor walls. The house includes many hanged objects, like swings, as well as outdoor sittings and a bed in the children rooms.
——————————————
#interior #interiordesign #design#architecture #loftinterior#мебельизбетона #homedecor #лофт#лофтдизайн #мебельлофт #диванлофт#кухнилофт #дизайн #интерьер#дизайнпроект #дизайнлофт #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера#декор #лофтинтерьер #лофтмебель#лофтсвет #лофтстиль #лофтвмоскве#лофтспб #loftstyle
This house was designed by Neuman Hayner, for a family of four. Two cubes separated by a passage combine into an “L” shaped house. The front cube, of double height space, holds the public areas: entrance, living room, kitchen, dining room (all on the ground floor) and a study on the first floor. The passage, 4 meters wide, continues the patio, which is the center of the house, and separates the public wing and the private wing. The rear cube, (the private wing) has 3 floors: The ground floor holds a living room, two children rooms, a laundry room and a guests w.c. The 1st floor holds the master bedroom, and a bridge passage to the library (on the front cube). The basement is well lightened and ventilated by a large patio, and holds a guest’s room, a safe room, and a storage room. The bridge “casts a shadow” on the ground floor, enhanced by a 120 cm wide concrete strip. The kitchen island aligns accordingly. The bridge is composed of white pine wood, and continues as a strip into the master bedroom and the adjacent open bathroom, with concrete flooring on both sides. The tree barks cover the front yard, are also used in the passage and enhance the concrete strip. The swimming pool is covered by marblite and flows into a waterfall towards the bamboo trees. Dry bamboo is used as railings and outdoor walls. The house includes many hanged objects, like swings, as well as outdoor sittings and a bed in the children rooms. —————————————— #interior #interiordesign #design#architecture #loftinterior#мебельизбетона #homedecor #лофт#лофтдизайн #мебельлофт #диванлофт#кухнилофт #дизайн #интерьер#дизайнпроект #дизайнлофт #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера#декор #лофтинтерьер #лофтмебель#лофтсвет #лофтстиль #лофтвмоскве#лофтспб #loftstyle
Эта уютная и светлая студия на крыше небольшая, но оформлена с умом, не теряя пространства и с таким великолепным стилем. Более темные элементы интерьера (например, подстилка для дивана и покрывало) добавляют контраст, который приятно сочетается с ржавыми цветами и натуральными деревянными оттенками для теплого вида и ощущения.
Шейкерная кухня встроена так, чтобы идеально подходить к углу под крышей, и шкафы такого же стиля возвращаются в кладовую в коридоре. Когда вы живете в квартире с угловатыми стенами, у вас не так много возможностей повесить искусство на стене. Художественная стена между диваном и кроватью прекрасно вписывается и не выглядит вынужденной
#interior #interiordesign #design#architecture #home #кухни #дизайн #интерьер #дизайнпроект #дизайнкухни #декор #арт#артдизайн #скандинавскийстиль #скандинавскийинтерьер #меблі #roomer #дизайнинтерьера#декор #scandinavianstyle #scandinaviandesign #scandinavianhome #scandinavianinterior
Эта уютная и светлая студия на крыше небольшая, но оформлена с умом, не теряя пространства и с таким великолепным стилем. Более темные элементы интерьера (например, подстилка для дивана и покрывало) добавляют контраст, который приятно сочетается с ржавыми цветами и натуральными деревянными оттенками для теплого вида и ощущения. Шейкерная кухня встроена так, чтобы идеально подходить к углу под крышей, и шкафы такого же стиля возвращаются в кладовую в коридоре. Когда вы живете в квартире с угловатыми стенами, у вас не так много возможностей повесить искусство на стене. Художественная стена между диваном и кроватью прекрасно вписывается и не выглядит вынужденной #interior #interiordesign #design#architecture #home #кухни #дизайн #интерьер #дизайнпроект #дизайнкухни #декор #арт#артдизайн #скандинавскийстиль #скандинавскийинтерьер #меблі #roomer #дизайнинтерьера#декор #scandinavianstyle #scandinaviandesign #scandinavianhome #scandinavianinterior
Part 1
Архитекторы ZONA Architekci
Место нахождения Познань, Польша
категория
Архитекторы
Анна Топольская, Доминик Коленда
соавторы
Паулина Вечорек, Магдалена Савицка
Площадь 80,0 м2

#interior #interiordesign #design#architecture #loftinterior#мебельизбетона #homedecor #лофт#лофтдизайн #мебельлофт #диванлофт#кухнилофт #дизайн #интерьер#дизайнпроект #дизайнлофт #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера#декор #лофтинтерьер #лофтмебель#лофтсвет #лофтстиль #лофтвмоскве#лофтспб #loftstyle
Part 1 Архитекторы ZONA Architekci Место нахождения Познань, Польша категория Архитекторы Анна Топольская, Доминик Коленда соавторы Паулина Вечорек, Магдалена Савицка Площадь 80,0 м2 #interior #interiordesign #design#architecture #loftinterior#мебельизбетона #homedecor #лофт#лофтдизайн #мебельлофт #диванлофт#кухнилофт #дизайн #интерьер#дизайнпроект #дизайнлофт #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера#декор #лофтинтерьер #лофтмебель#лофтсвет #лофтстиль #лофтвмоскве#лофтспб #loftstyle
Part 2
Архитекторы ZONA Architekci
Место нахождения Познань, Польша
категория
Архитекторы
Анна Топольская, Доминик Коленда
соавторы
Паулина Вечорек, Магдалена Савицка
Площадь 80,0 м2

#interior #interiordesign #design#architecture #loftinterior#мебельизбетона #homedecor #лофт#лофтдизайн #мебельлофт #диванлофт#кухнилофт #дизайн #интерьер#дизайнпроект #дизайнлофт #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера#декор #лофтинтерьер #лофтмебель#лофтсвет #лофтстиль #лофтвмоскве#лофтспб #loftstyle
Part 2 Архитекторы ZONA Architekci Место нахождения Познань, Польша категория Архитекторы Анна Топольская, Доминик Коленда соавторы Паулина Вечорек, Магдалена Савицка Площадь 80,0 м2 #interior #interiordesign #design#architecture #loftinterior#мебельизбетона #homedecor #лофт#лофтдизайн #мебельлофт #диванлофт#кухнилофт #дизайн #интерьер#дизайнпроект #дизайнлофт #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера#декор #лофтинтерьер #лофтмебель#лофтсвет #лофтстиль #лофтвмоскве#лофтспб #loftstyle
Несколько промышленных элементов, но закаленных более гладкой отделкой, таких как серые отшлифованные шкафы и побеленные шкафы с полированным орнаментом из натуральной латуни.
Создайте тщательный баланс индустриального стиля и изысканных элементов с эстетической привлекательностью деревенской мебели и цветов, которые сливаются в стиле кантри.

#interior #interiordesign #design#architecture #дизайн #интерьер#дизайнпроект #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера #кантрі #кантрістайл #кантрі #cantrystyle #cantrylife #cantryside #cantryhouse #cantryhouses #cantry_style
Несколько промышленных элементов, но закаленных более гладкой отделкой, таких как серые отшлифованные шкафы и побеленные шкафы с полированным орнаментом из натуральной латуни. Создайте тщательный баланс индустриального стиля и изысканных элементов с эстетической привлекательностью деревенской мебели и цветов, которые сливаются в стиле кантри. #interior #interiordesign #design#architecture #дизайн #интерьер#дизайнпроект #декор #арт#артдизайн #roomer #дизайнинтерьера #кантрі #кантрістайл #кантрі #cantrystyle #cantrylife #cantryside #cantryhouse #cantryhouses #cantry_style