an online Instagram web viewer

Images at Kuala Lumpur

Southeast Asia ‘s style drinks !
Southeast Asia ‘s style drinks !
Miles from our home..Malaysia! #brothrsistersquad
Be loyal to yourself first #happyweekend
Dulang Nafisa sewa RM35 sahaja 😱
.
Please awak jangan beli DULANG HANTARAN sbb mahal dan membazir nanti awak... sewa je dah la murah, cantik plak tu 🌹
Pening pasal Dulang Hantaran????
Sekarang tidak lagi...
Niat sy nak bantu mudahkan majlis org... Meh pilih dulang hantaran SEWA dengan kami 😊

Nama dulang : Dulang Nafisa Silver
Sewa : RM35 SAHAJA 😱
Why beli kalau boleh SEWA?
Sewa Dulang Hantaran 2019
🦋🦋🦋🦋🦋
Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊
Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Kalau single boleh amalkan 👇🏻💕
Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita.
💐💐💐💐💐💐💐
#HiddenHantaran 
#hantarankl
#sewadulang
#sewadulanghantaran
#hantaranekslusif
#hantarantunang
#dulanghantaranmurah 
#dulanghantarantunang
#dulanghantarankahwin
#selayang
#sewahantaran
#hantaranselayang
#dulanghantaranselangor
#hantarankualalumpur
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#hantaranweddingmalaysia
#hantaranmurah 
#hantarangombak
#weddingkualalumpur 
#hantaranwedding 
#kualalumpurwedding
#yayarriz
#muakualalumpur
#sarasajeeda 
#samarinda
#tv3
Dulang Nafisa sewa RM35 sahaja 😱 . Please awak jangan beli DULANG HANTARAN sbb mahal dan membazir nanti awak... sewa je dah la murah, cantik plak tu 🌹 Pening pasal Dulang Hantaran???? Sekarang tidak lagi... Niat sy nak bantu mudahkan majlis org... Meh pilih dulang hantaran SEWA dengan kami 😊 Nama dulang : Dulang Nafisa Silver Sewa : RM35 SAHAJA 😱 Why beli kalau boleh SEWA? Sewa Dulang Hantaran 2019 🦋🦋🦋🦋🦋 Klik link di bio dan boleh trus wasap akak okay 😊 Moga dpt bantu mudahkan majlis anda. Mudah mudahan. Aamiinn... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kalau single boleh amalkan 👇🏻💕 Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insyaAllah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita. 💐💐💐💐💐💐💐 #HiddenHantaran #hantarankl #sewadulang #sewadulanghantaran #hantaranekslusif #hantarantunang #dulanghantaranmurah #dulanghantarantunang #dulanghantarankahwin #selayang #sewahantaran #hantaranselayang #dulanghantaranselangor #hantarankualalumpur #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #doorgiftkahwin #tunang #hantaranweddingmalaysia #hantaranmurah #hantarangombak #weddingkualalumpur #hantaranwedding #kualalumpurwedding #yayarriz #muakualalumpur #sarasajeeda #samarinda #tv3
Tau jeeee gaji dah masuk
Tau jeeee gaji dah masuk
Teaser for our new parody Sah tu Satu or Mak ku Satu. Saksikan video full pada pukul 8 malam ni.. link ada di bio ye guys 🤗. #parodymalaysia #parodymaker #lawakhambar #kclique #sahtusatu
Sisterniecesanddaughter♥️
Sisterniecesanddaughter♥️
CODE : SG

ASICS ONITSUKA TIGER
•
MAROON WHITE •
💥Gred
💥Size 41 - 45
💥Complete Box
💥SM - RM85 , SS - RM95
.
.
Kualiti Kasut ni Memang Terbaik ah. 
Rugi kalau tak beli serious bossku
So kalau minat kasut ni korang boleh DM di IG ataupun whatsapp saya.. Nombor saya ada di Bio😁😉
.
.

#kasutmurah#sneakersmurah#kasutmalaysia#kasutmurahmalaysia#kasutvans#kasutviralmalaysia#kasutviral#kasutconverse#kasutadidas#kasutnike#kasutpuma#sneakersviralmurah#hqsneakers#malaysia
Today's testimony. 
Dm me now let's deal with your old coins at the best rate. 
Give trust a chance.
100% assured. 
#malaysian 
#oldcoins
Today's testimony. Dm me now let's deal with your old coins at the best rate. Give trust a chance. 100% assured. #malaysian #oldcoins
▫希罗瘦脸面膜前后对比🆚

坚持着每天勤劳保养就可以简单瘦脸 也省下了打瘦脸针的钱啦💰
▫希罗瘦脸面膜前后对比🆚 坚持着每天勤劳保养就可以简单瘦脸 也省下了打瘦脸针的钱啦💰
Eeeeeeee let’s try something different..... We customized shooting Uniquely and look that’s YOU!!! Let Us Capture the Moment You 
Happy. Laugh. Touched. Love. 
on Your Big Day

For shooting inquiry, pls contact us at 012-692 6984.

#ansonchoiphotography #anStudio #absolutebride #throwback #preweddingshoot #weddingshoot #preweddingpackage #weddings #couple #bride #groom #weddingphotography #weddingphotographer #malaysiawedding  #malaysiaweddingphotographer
Title shamelessly borrowed from Kubrick. 
Something I forgot to mention earlier - focus can never be ultra sharp in this series because of the layer of water. If the water is deep and wide, then refraction will not matter. But with such a thin layer, it simply will.
But I have other ideas. Maybe another day.

Intimate Koi. Won’t be doing this again in a hurry.
Set myself a new challenge to shoot fill-frame. Essentially a full frame* shot with no room for error and no crop. In the original 4x3 format I shoot in. 
For those who remember WYSIWYG = what you see is what you get.
I did not crop or straightened this whole series. I posted as is. If it’s crooked, it’s crooked. There is one where I cropped a small corner off - can’t remember which - but all the others are as is.

Painful. Koi move incredibly fast when you are that close. Tons of dud shots. If I ever do it again, it’ll be with a doped mouse. Preferably LSD.

No flash or lighting was used. 
The colours are NOT enhanced - I shoot RAW - but I shot in bright morning sun so the light spectrum was richer than a later warmer light. In fact I tuned down colours in post. Edits were mainly curves work. (* I use the term fill frame rather than full frame because technically I’m using an OMD, a Four Thirds)
.
.
.
.
.
#olympusomd
#aesthetic_carnival
#fr_aim
#vimptfreeprint
#atlantecollective
#1415mobilephotographers
#longsocksphoto
#spicollective
 #friendsinperson
#curiouscameraclub
#streetphotographers
#portbox
#lightzine
#imaginarymagnitude
#thinkverylittle
#somewheremagazine
#bnw_fotografia #friendsinbnw #doubleyedge #friendsinbnw #bnw_inst
#nightwalkerproductions #n8zine #12amzine
#koi #pond #garden #aquarium #minimalist
Title shamelessly borrowed from Kubrick. Something I forgot to mention earlier - focus can never be ultra sharp in this series because of the layer of water. If the water is deep and wide, then refraction will not matter. But with such a thin layer, it simply will. But I have other ideas. Maybe another day. Intimate Koi. Won’t be doing this again in a hurry. Set myself a new challenge to shoot fill-frame. Essentially a full frame* shot with no room for error and no crop. In the original 4x3 format I shoot in. For those who remember WYSIWYG = what you see is what you get. I did not crop or straightened this whole series. I posted as is. If it’s crooked, it’s crooked. There is one where I cropped a small corner off - can’t remember which - but all the others are as is. Painful. Koi move incredibly fast when you are that close. Tons of dud shots. If I ever do it again, it’ll be with a doped mouse. Preferably LSD. No flash or lighting was used. The colours are NOT enhanced - I shoot RAW - but I shot in bright morning sun so the light spectrum was richer than a later warmer light. In fact I tuned down colours in post. Edits were mainly curves work. (* I use the term fill frame rather than full frame because technically I’m using an OMD, a Four Thirds) . . . . . #olympusomd #aesthetic_carnival #fr_aim #vimptfreeprint #atlantecollective #1415mobilephotographers #longsocksphoto #spicollective #friendsinperson #curiouscameraclub #streetphotographers #portbox #lightzine #imaginarymagnitude #thinkverylittle #somewheremagazine #bnw_fotografia #friendsinbnw #doubleyedge #friendsinbnw #bnw_inst #nightwalkerproductions #n8zine #12amzine #koi #pond #garden #aquarium #minimalist
Repost 📤 Credit to : @alongbebel 🔰
Follow&Support @alongbebel ☚
.
.
BFF forever.. 😘💕
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . 
Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta
. 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta
Repost 📤 Credit to : @alongbebel 🔰 Follow&Support @alongbebel ☚ . . BFF forever.. 😘💕 . (Tag orang² yg tersayang 💕) . Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta
Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka
Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊 . Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih . Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss . Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn . Kalau ade dalam senarai kira muatlaa . . ☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊 #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka
Who can hold the tears
Who can hold the tears
Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka
Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊 . Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih . Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss . Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn . Kalau ade dalam senarai kira muatlaa . . ☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊 #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka
N E X T Week ladies.
Are you ready?

@deroza_boutique
N E X T Week ladies. Are you ready? @deroza_boutique
-4tahun 8 bulan 24 hari 5 jam 5 saat-still with same person🙃💘banyak bergaduh dari bebaik🤗✨@lienboek._ @hananinooooooooo
-4tahun 8 bulan 24 hari 5 jam 5 saat-still with same person🙃💘banyak bergaduh dari bebaik🤗✨@lienboek._ @hananinooooooooo
2019 . Day 236 | Food critic having organic spinach noodles with chicken soup for lunch 🤤
.
.
#BabyJeats #BabyJBLW #feedingmy10mthsoldbaby
❤SHOCKING SALES❤
.
📢LIMITED TIME ONLY!!!
.
📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES .
📢LIMITED STOCK
.
To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120
.
#unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
Sport Bike, Kapcai, Cafe Racer,, kite semua sama, 2 roda,, 😂😂😂🏍 #jiwaride #r150 #flrio110 #rkv200 #kakimotor #saturday #ride #kualalumpur #malaysia
ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka
ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK? . . Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔 . Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂 . Name: Popcorn box . Saiz: 14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . Ada window dekat depan Printing depan belakang Add on tali 9sen/pcs . Printing hitam putih 100-299pcs 0.80/pcs 300-499pcs 0.70/pcs 500-699pcs 0.65/pcs 700-1000pcs 0.60/pcs . Printing warna 100-299pcs 1.00/pcs 300-499pcs 0.80/pcs 500-699pcs 0.69/pcs 700-1000pcs 0.65/pcs . 📦 Harga tak termasuk postage ⛔No urgent order ✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis 🎉Min order 100pcs . . ☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊 . . Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye . #doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka
September Serif Tutorial! You can find all of my tutorials in my Story Highlights. Tag me in your photo if you use this tutorial!

Tools:
Sakura Pigma Micron 005
Sakura Pigma Brush
Leuchtturm1917 notebook (A5, dotted)
September Serif Tutorial! You can find all of my tutorials in my Story Highlights. Tag me in your photo if you use this tutorial! Tools: Sakura Pigma Micron 005 Sakura Pigma Brush Leuchtturm1917 notebook (A5, dotted)
TAG KAWAN YANG SUKA BALIK LEWAT !

Saksikan Parody  K-CLIQUE | SAH TU SATU ( PARODY MAK KU SATU ) ft @francis_romanism  di channel youtube FKK Heros Studios pukul 8 MALAM ni ! 
Music by @yantxurebeatz - Youtube

Link ada di Bio. Thanks guys !! @era.je @k_clique @malaysianhustler @malaysiahiphop @kiddsanthe @meerflymusic
#kclique #mimpi #alif #mkkclique #tujukclique #malaysianhustler #malaysiahiphop #rap #parody #lawaking

Follow ig ni untuk dapatkan flavor terbaru >> @smartdbrew
@tycoon_vape_station

Follow ig ni untuk dapatkan baju yang style >> @playaz
TAG KAWAN YANG SUKA BALIK LEWAT ! Saksikan Parody K-CLIQUE | SAH TU SATU ( PARODY MAK KU SATU ) ft @francis_romanism di channel youtube FKK Heros Studios pukul 8 MALAM ni ! Music by @yantxurebeatz - Youtube Link ada di Bio. Thanks guys !! @era.je @k_clique @malaysianhustler @malaysiahiphop @kiddsanthe @meerflymusic #kclique #mimpi #alif #mkkclique #tujukclique #malaysianhustler #malaysiahiphop #rap #parody #lawaking Follow ig ni untuk dapatkan flavor terbaru >> @smartdbrew @tycoon_vape_station Follow ig ni untuk dapatkan baju yang style >> @playaz
Arsenal Third Copy Ori.Logo Tampal Adidas Tampal.Lekk2 Mcm Player Issue..Stok tk bnyk.Berminat Tros Pm📲📲🔥🔥
Arsenal Third Copy Ori.Logo Tampal Adidas Tampal.Lekk2 Mcm Player Issue..Stok tk bnyk.Berminat Tros Pm📲📲🔥🔥
Throwback to this soft look for the beautiful Svetlana
Makeup by @charlotteyapmakeup
Throwback to this soft look for the beautiful Svetlana Makeup by @charlotteyapmakeup
UFORA COLLAGEN BERKESAN KE ❗
:
Meh sini admin nk habaq kat u all
Jujur admin cakap  Ufora collagen ni mmg berkesan. U all slide dan Lihat sendiri testimoni2 UFORA semua nya hebat2 Artis pun ramai tau ambil UFORA ni opps🤭
:
Raya dah nk dekat ni ofcoz semua nk putih gebu sebelum raya kan. Lelaki pun ramai tau ambil ufora bukan perempuan je
:
So sapa yg nk putih gebu cepat grab sekarang sbb admin ada buat promosi raya Bunyi kata murah giler
:
Cepat coment DM di bawah 👇👇 admin akan reply secepat mungkin 💕
:
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#uforaskincare
UFORA COLLAGEN BERKESAN KE ❗ : Meh sini admin nk habaq kat u all Jujur admin cakap  Ufora collagen ni mmg berkesan. U all slide dan Lihat sendiri testimoni2 UFORA semua nya hebat2 Artis pun ramai tau ambil UFORA ni opps🤭 : Raya dah nk dekat ni ofcoz semua nk putih gebu sebelum raya kan. Lelaki pun ramai tau ambil ufora bukan perempuan je : So sapa yg nk putih gebu cepat grab sekarang sbb admin ada buat promosi raya Bunyi kata murah giler : Cepat coment DM di bawah 👇👇 admin akan reply secepat mungkin 💕 : #ufora #uforabeauty #uforacollagen #uforaskincare
USED ONCE - RM50 || Impulse purchase of Mi Wireless Charging Pad from DiGi Store. I used the voucher from DiGi app to purchase the charging pad at RM55. 
Original price at RM65. I’m planning to sell at RM50. Only COD available. 
#wirelesscharger #miwirelesscharger #authentic #prelovedbyjaniceyeap
Stand tall, hold your head and standards high. .
.
.
#TintLab #TintLabMY #BeautyAndTheBeast
# RED VELVET FULL NUTELLA BERRIES #
 by #mamasab
😍😍 Rm130 size 10'

selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Full Nutella Berries yang memikat jiwa 😍
.
Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang tebal. Diwarnai buah buah Berries yang segar sebagai penyeri! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻 😍😍Kami hantar sampai ke pintu anda..😍😍😍 Delivery charges Rm15-25 Ikut kawasan.
📦🚗🚗💨💨💨 untuk lebih detail boleh
whatsapp saya kakAnis 
www.wasap.my/60183894845
.
#revelvetfullnutella #mamasablovers #mamasabseremban #mamasabwarrior #sedaplainmachiammm #redvelvet #kekredvelvet #keksedap #onlinekitatembusionlinekitakuasai #mamasabacademy #supplementofhappines
# RED VELVET FULL NUTELLA BERRIES # by #mamasab 😍😍 Rm130 size 10' selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Full Nutella Berries yang memikat jiwa 😍 . Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang tebal. Diwarnai buah buah Berries yang segar sebagai penyeri! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻 😍😍Kami hantar sampai ke pintu anda..😍😍😍 Delivery charges Rm15-25 Ikut kawasan. 📦🚗🚗💨💨💨 untuk lebih detail boleh whatsapp saya kakAnis www.wasap.my/60183894845 . #revelvetfullnutella #mamasablovers #mamasabseremban #mamasabwarrior #sedaplainmachiammm #redvelvet #kekredvelvet #keksedap #onlinekitatembusionlinekitakuasai #mamasabacademy #supplementofhappines
Minggu ni abe yed settle kan deh..harga promosi masih berjalan sempena kemerdekaan negara kita yang tercintaa💋
Minggu ni abe yed settle kan deh..harga promosi masih berjalan sempena kemerdekaan negara kita yang tercintaa💋
Helloooo 🍉
Tu prends le temps de te préparer des jus le matin???
🍹
En voyant la photo de ce jus ce matin, 
J'ai rompu mon jeûne intermittent 😅
Illico presto je nous ai préparés un bon jus de pastèque!
.
🍉+🍋+des feuilles de menthes = je vous l'ai partagé en story ;)
.
Bon j'aurai préféré le siroter face à la mer 💁‍♀️
Mais je peux pas j'ai rentrée. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#morningjuice#healthyfood#malaisya#perenthianisland#feelgood#feelbetter#lifestyle
Helloooo 🍉 Tu prends le temps de te préparer des jus le matin??? 🍹 En voyant la photo de ce jus ce matin, J'ai rompu mon jeûne intermittent 😅 Illico presto je nous ai préparés un bon jus de pastèque! . 🍉+🍋+des feuilles de menthes = je vous l'ai partagé en story ;) . Bon j'aurai préféré le siroter face à la mer 💁‍♀️ Mais je peux pas j'ai rentrée. . . . . . . . . . #morningjuice#healthyfood#malaisya#perenthianisland#feelgood#feelbetter#lifestyle
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 
Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 Within 7 working days .
Malaysia 🇲🇾
Malaysia 🇲🇾
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 
Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 Within 7 working days .
DFCC by #Mamasab Bakery 🌹

Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake.
Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
😋😋😋😋😋
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗ 😍😍Kami hantar sampai ke pintu anda..😍😍😍 Delivery charges Rm15-25 Ikut kawasan.
📦🚗🚗💨💨💨 untuk lebih detail boleh
whatsapp saya kakAnis 
www.wasap.my/60183894845

#mamasabbakery
#mamasabwarrior
#combodealmamasab
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
DFCC by #Mamasab Bakery 🌹 Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery . Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥 😋😋😋😋😋 Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗ 😍😍Kami hantar sampai ke pintu anda..😍😍😍 Delivery charges Rm15-25 Ikut kawasan. 📦🚗🚗💨💨💨 untuk lebih detail boleh whatsapp saya kakAnis www.wasap.my/60183894845 #mamasabbakery #mamasabwarrior #combodealmamasab #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasablovers
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 
Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 
Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 
Within 7 working days .
Investment plans $500 to earn $2500 $1000 to earn $4500 $2000 to earn $6500 $3000 to earn $8500 $4000 to earn $10000 Within 7 working days .
NORWEGIAN JADE | by Norwegian Cruise Line 
Sailing Date: Dec 15, 2019
.
ITINERARY | 7-days 6-nights
Singapore - Phuket - Langkawi - Penang - Singapore
.
PER PERSON | Cabin Category 
MYR 2,620.00 - Mid-Ship Inside (IE)
MYR 4,040.00 - Oceanview Picture Window (OC)
MYR 4,340.00 - Balcony (BC)
Grats, Taxes & Fees: MYR 752.00
.
Your dream holiday is waiting on the Norwegian Jade. Sail on a Europe cruise and explore castles, cathedrals, romantic islands, and sophisticated cities. Toss your schedule to the breeze on a Caribbean cruise and bask on pristine beaches while enjoying island cocktails. Or take the world's greatest shortcut on a Panama Canal cruise. As you cruise from port to port along stunning coastlines, we'll keep you entertained day and night with exciting nightclubs, award-winning restaurants, a grand casino, swimming pools, a pampering spa and so much more. There's tons of fun for kids too, so bring the whole family and enjoy the adventure of a lifetime. It's no wonder we are the World Travel Award winner for "Caribbean's Leading Cruise Line" and eleven-time winner for "Europe's Leading Cruise Line."
.
Excitement Awaits
.
EA VACATION SDN BHD®
http://eavacation.wasap.my
www.facebook.com/eavacation
www.instagram.com/eavacation
www.eavacation.my
info@eavacation.my
.
#EAvacation #ExcitementAdventure #ExcitementAwaits #EndlessAdventure #EndlessActivity #ExtremelyAddicting #ExceptionallyAwesome #ExtraordinarilyAmazing #travelagentmalaysia #travelagentkualalumpur #malaysia #reliabletravelagent #tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #cuticutimalaysia #trulyasia #dekatjer #cruisevacation #cruiseholidays #cruiseagency #norwegianjade #norwegiancruiseline #norwegianJOY #thenorwegiandifference #norwegianasiacruises
NORWEGIAN JADE | by Norwegian Cruise Line Sailing Date: Dec 15, 2019 . ITINERARY | 7-days 6-nights Singapore - Phuket - Langkawi - Penang - Singapore . PER PERSON | Cabin Category MYR 2,620.00 - Mid-Ship Inside (IE) MYR 4,040.00 - Oceanview Picture Window (OC) MYR 4,340.00 - Balcony (BC) Grats, Taxes & Fees: MYR 752.00 . Your dream holiday is waiting on the Norwegian Jade. Sail on a Europe cruise and explore castles, cathedrals, romantic islands, and sophisticated cities. Toss your schedule to the breeze on a Caribbean cruise and bask on pristine beaches while enjoying island cocktails. Or take the world's greatest shortcut on a Panama Canal cruise. As you cruise from port to port along stunning coastlines, we'll keep you entertained day and night with exciting nightclubs, award-winning restaurants, a grand casino, swimming pools, a pampering spa and so much more. There's tons of fun for kids too, so bring the whole family and enjoy the adventure of a lifetime. It's no wonder we are the World Travel Award winner for "Caribbean's Leading Cruise Line" and eleven-time winner for "Europe's Leading Cruise Line." . Excitement Awaits . EA VACATION SDN BHD® http://eavacation.wasap.my www.facebook.com/eavacation www.instagram.com/eavacation www.eavacation.my [email protected] . #EAvacation #ExcitementAdventure #ExcitementAwaits #EndlessAdventure #EndlessActivity #ExtremelyAddicting #ExceptionallyAwesome #ExtraordinarilyAmazing #travelagentmalaysia #travelagentkualalumpur #malaysia #reliabletravelagent #tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #cuticutimalaysia #trulyasia #dekatjer #cruisevacation #cruiseholidays #cruiseagency #norwegianjade #norwegiancruiseline #norwegianJOY #thenorwegiandifference #norwegianasiacruises